Multimeterspecialist.nl Metrix MX 407 multimeter

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Dit artikel wordt gratis verzonden binnen Nederland.

De Metrix MX 407 is robuust, eenvoudig te bedienen, goed afleesbaar en wordt compleet met handige nektas geleverd. Eén instrument voor meerdere toepassingen en bovendien door de NEN3140 aanbevolen als mogelijk standaard meetinstrument voor elke elektro installateur.

Deze compacte isolatie-multimeter heeft een overzichtelijke bediening en een groot LCD. De bargraph geeft direct een goede indicatie van de staat van de isolatieweerstand. Met 6 penlite batterijen in een keurig batterijvak heeft de MX 407 energie genoeg voor zowel de isolatieweerstand als ook de meting van laagohmige weerstand. Voor deze laatste meting maakt de MX 407 namelijk als enige in dit overzicht gebruik van, de in de NEN 1010 voor potentiaalvereffening voorgeschreven, 200 mA. Dit maakt de MX 407 bij uitstek geschikt voor multifunctionele toepassing bij meting aan elektrische installaties.

De MX 407 wordt compleet geleverd met een draagtas en meetsnoeren. Opvallend is wel dat slechts één krokodilbek wordt meegeleverd. Maar dat mag de pret bij dit gunstig geprijsde instrument niet drukken. Mooi is tenslotte de veiligheid volgens de hoogste categorie (CAT IV / 600V).

Specificaties
Kalibreerbaarja
Digitaal display aantal counts4000
Stroommetingnee
Achtergrond verlichtingja
Analoge bargraphnee
Contactloze spannings detectienee
Hold functieja
Temperatuurnee
Weerstandja
Digits 4
Weegavebacklight
Bargraphnee
Bandbreedte TRMS stroom0 tot 600V
Beste nauwkeurigheid spanning AC1.2%
Beste nauwkeurigheid spanning DC0.8%
VeiligheidCAT IV 600V
Voeding6 x 1.5V AA
Gewicht700g (incl. batterijen)

Compacte en robuuste isolatieweerstand multimeter. Isolatieweerstand meetspanningen 250 / 500 / 1000 V. Meetbereik AC en DC spanningsmeting tot 600 V. Doorgangstest met 200 mA teststroom. Analoge en digitale weergave op groot en verlicht LCD.

stuk(s)