Multimeterspecialist.nl PEL103 energielogger

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Dit artikel wordt gratis verzonden binnen Nederland.

PEL103 "Besparen begint met meten"

PEL103 energie-analyzer met display, inclusief drie MiniFlex stroomtangen. Compacte logger voor het monitoren van energieverbruik en harmonischen. Geschikt voor eenfase en driefasen installaties. Voorzien van Bluetooth, Ethernet en USB communicatie. Door de SD kaart, tot 32GB, is zeer langdurige registratie mogelijk.

Compacte energielogger

Het ontwerp is erop gericht om compact te zijn en daarin is Chauvin Arnoux geslaagd. Het platte en compacte instrument kan zelfs, door middel van de ingebouwde krachtige magneet, worden opgehangen aan de binnenzijde van een metalen deur. De MiniFlex stroomtangen passen ook in compacte verdelers goed om de bekabeling.

SD, USB, Bluetooth en Ethernet

Er zijn met de PEL meerdere manieren van communicatie mogelijk. Data kan worden opgeslagen op een SD kaart tot de maximale grootte voor een SDHC kaart van 32 GB. Ook kan het instrument worden aangesloten via USB. Maar er zijn meer mogelijkheden. De PEL is voorzien van Bluetooth én Ethernet communicatie. Dit maakt de mogelijkheden met het instrument zeer breed. Zo kan de PEL met een netwerk worden verbonden en via een PC in het netwerk worden uitgelezen. Meerdere PEL’s kunnen gelijktijdig worden uitgelezen en in real time worden bekeken door middel van de meegeleverde software. Dit maakt het mogelijk om in één campagne meerdere energiestromen in een organisatie zichtbaar te maken. De basis voor een gezond plan tot reductie van energie en energiekosten.

PEL103 van Chauvin Arnoux

Indicatie/aanduiding Digitaal
Aantal spanningsingangskanalen 3,000
Aantal stroomingangskanalen 3,000
Stroommeting Met ampèretangen/tangenadapter
Meting eerste harmonische component Ja
Vermogensfactor Ja
Werkzaam vermogen Ja
Reactief vermogen Ja
Schijnvermogen Ja
Fasehoek (cos phi) Ja
Vermogen/arbeid Ja
Interface Ja
Meetwaardegeheugen Ja
Stroomverzorging Net/accu
Spanningsmeetbereik/AC dircet 10 - 1000 Volt
Specificaties

PEL103 energie-analyzer met display, inclusief drie MiniFlex stroomtangen. Compacte logger voor het monitoren van energieverbruik en harmonischen. Voorzien van Bluetooth, Ethernet en USB communicatie.

stuk(s)